söndag 1 augusti 2010

Sista dagen innan maken börjar jobba igen efter semestern. Så var det iaf tänkt. Men nu har hela familjen samtidigt åkt på förkylning med feber. Det har aldrig hänt tidigare och det är minst sagt jobbigt. Det jobbigaste är att se lille Axel hängig och febrig - ögonen ser så ledsna ut. Men det är också jobbigt att varken Daniel eller jag egentligen har någon ork eller några krafter just nu. Men vi måste ju orka. Finns inget alternativ när båda barnen är sjuka och vi föräldrar likaså.
Nu sover båda barnen, Daniel ligger och ser på en film och jag kopplar av lite vid datorn. Jag ska snart ta och krypa ner bredvid något av barnen.

Till middag ikväll blir det hämtmat. Ingen som orkar ställa sig vid spisen. Vi har fått en ny Thairestaurang här i byn - och den är uppskattad av vår familj! Eller ja, iaf av 3/4 av familjen. Och vi hoppas att vi längre fram får in Axel på samma spår:-)

Sommar + förkylning ÄR INTE en bra kombination!!!

2 kommentarer:

  1. låter ju inte speciellt roligt. Ni får krya på er :)

    SvaraRadera
  2. Så ni är förkylda allihop nu..inte kul! Ni får krya på er! Och gör bara det som så att säga måste göras nu. Kram på er!

    SvaraRadera