torsdag 17 februari 2011

MUSIK


Har man en mamma som gått musikhögskolan och som sjunger och spelar till höger och vänster, kommer man inte undan babyrytmik och diverse andra rytmik- och musikgrupper. Här till höger ser ni Axel i full koncentration både hålla rytmen med äggmarackas OCH titta in vad alla andra gör. Han älskar det!
Jag har blivit en riktigt gnällig skåning och tycker att det är kallt som attan nu när det är -4 grader. Flyttade ju till södern för att få värme;-)
Läste på textTV:n om något nytt köldrekord på -43 någonstans uppe i norr - ja nånonstans där ovanför huvudstaden...Över lever de som bor där med vettet i behåll?
Hur som helst tog jag, Nicole och Maria apostlahästarna med våra barnvagnar i denna snålblåst till rytmiken och tillbaka. Hurtigt värre. Eller hur?
I em när Agnes är hämtad från förskolan får det allt bli lite fiolspel oss tjejer emellan!

4 kommentarer:

  1. Gör ett försök att skicka en kommentar.
    Hur går det med filolspelandet för lillfröken?

    Ulrika

    SvaraRadera
  2. Verkar jättekul med babyrytmik! Det är blåsten som gör att det är så himla kallt nu. Jag hörde nånstans att -5 blir som -21 när det blåser! Men det blir snart vår!
    Kram Elna F

    SvaraRadera
  3. Kul med babyrytmik och musik i olika former är även mina döttrar uppväxta med och de hamnade så småningom på musikskolan allihop och höll på i många år och intresset för musik finns kvar än även om de inte spelar sitt instrument så idag.

    Hur går det med Agnes och fiolspelandet?

    Kram på er!

    SvaraRadera
  4. Underbart att barnen går i mors fotspår gällande musiken. Tänk vilket härligt liv du har nu vännen.
    Kram Rosie

    SvaraRadera